Ridning

Ridning under dit ophold på Skagen Strand

Opdag en verden af eventyr og skønhed på en ridetur i området omkring Skagen Strand Feriecenter.

Hos Langagergård mødes passionen for heste, ridning og naturens skønhed. Den idylliske beliggenhed nær Skagen Strand giver dig mulighed for under dit ferieophold at opleve den storslåede nordjyske natur fra hesteryggen.

Når du træder ind på Langagergård bliver du mødt af erfarne og venlige instruktører, der byder dig velkommen til ridecenteret. Uanset om du er erfaren rytter eller nybegynder, vil de sørge for at skræddersy en ridetur, der passer til dine behov og ønsker.

Deres islandske heste er nøje udvalgte og trænede, så du kan føle dig tryg og sikker under hele turen. Du følges med en instruktør, der kender vejen og vil bringe dig gennem Skagens smukke landskab. Forestil dig følelsen af vind i dit hår og hestens kraftfulde skridt kombineret med den smukke udsigt fra hesteryggen. Det vil give dig den skønneste fornemmelse af lykke og fred.

Turene varierer i længde og sværhedsgrad. Er du øvet rytter kan du komme med på tur langs stranden. Selve turen tager ca. 2 1/2 timer, men du bør beregne ca. 3 – 3 1/2 timer totalt.

Er du nybegynder anbefaler vi en skovtur, som er knapt så lang – ca. 1 ½ time.

Desuden tilbyder de børneture og trækture

Tag springet og oplev magien. Book et feriehus og kombiner med ridning på Langagergård - en oplevelse, der giver minder for livet. 

Se ledige feriehuse her

Kontakt Langagergård på Mobil: 20 46 84 01

Langeragergård
Kandestedvej 76, Hulsig
9990 Skagen