Virksomhedsaftaler

Firmaaftale med særlige vilkår

Forkæl dine medarbejdere med en feriebolig på Skagen Strand. Ønsker du at kunne tilbyde dine medarbejdere ferieophold på Skagen Strand, er der mulighed for at tegne en firmaaftale, som kan give dig helt særlige vilkår for ophold på Skagen Strand.

Skagen Strand

Der bliver sagt og skrevet meget om medarbejderpleje. Der er dog ikke meget tvivl om, at det ikke kun kommer medarbejderne tilgode - men også virksomheden. Ved at tegne en firmaaftale med Skagen Strand, kan du tilbyde dine medarbejdere ophold på Skagen Strand på favorable vilkår.

Mon ikke et forlænget weekendophold eller en miniferie på Skagen Strand kan give dine medarbejdere fornyet energi?

Helt enkelt
En af de mange fordele ved at vælge et feriehus på Skagen Strand er, at det ikke behøver at give jer en masse ekstra arbejde. Vi gør det enkelt for jer. Vores hotel står for alt vedrørende rengøring og vedligehold, ligesom vi gerne hjælper med at holde styr på det administrative arbejde.

Firmaaftale
Tegner I en firmaaftale med Skagen Strand, betyder det, at I forpligter jer til et fastlagt antal uger per år, som vi har aftalt i fællesskab. Det betyder også, at I kan opnå en favorabel pris. Kontakt os for at høre mere.

Køb hus på Skagen Strand
Ønsker I snarere at have fuld rådighed over et feriehus på Skagen Strand er der også mulighed for at investere i et feriehus.Køb feriebolig