Få 20% på din næste ferie i Skagen

Kom og nyd skønne Skagen!

Hold din ferie tæt på strand og by -og med masser af aktiviteter for hele familien.

Book nu med koden: BookNuSkagen

For gøre brug af vores tilbud skal du, inden betaling under ”din ordre”, skrive koden BookNuSkagen​
Herefter fratrækkes de 20% din overnatning.

Tilbuddet er kun gældende for overnatning og ikke tilkøb i forbindelse med dit ophold på Skagen Strand. Tilbuddet gælder ikke for vores pakketilbud.

Har du spørgsmål til vores feriehuse, så er du velkommen til at ringe på +45 98 48 72 22

BOOK NU OG SPAR 20%

 

 

Feriehuse på Skagen Strand

De hvide Skagen-inspirerede feriehuse på Skagen Strand ligger i små rækker midt i et grønt naturområde, og gangstier fører dig hen til feriehuset, og derfra til centerbygningen og de forskellige faciliteter.

Kig ind i vores feriehuse:

Feriehus til 5 personer

Med 1 eller 2 værelser 
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6+1 person

Med 2 værelser 
Gulvvarme og opvarmning med gas
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6 personer

Comfort feriehus med luft-luft opvarmning
2 værelser, fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Læs mere

Forplejning

Hver morgen kan du bestille friskbagt brød og rundstykker, som står klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Du kan også bestille en færdig morgenmenu med pålæg og drikke, hvis du ønsker det. Vi har en minibutik i centerbygningen med et begrænset udvalg af dagligvarer samt øl, sodavand, vin og slik.

BOOK NU OG SPAR 20%

Faciliteter på Skagen Strand

Du får gratis entré til badeland, hvor der hver lørdag morgen udenfor højsæsoner er Stille-time med afspændingsmusik og adgang kun for voksne. Derudover får du gratis adgang til alle faciliteter.

Masser af gratis faciliteter

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se her

Oplevelser i området

Med en ferie på Skagen Strand, kommer du væk fra hverdagens mange opgaver. Her bor du helt tæt på naturen, og uanset hvornår på året du kommer byder naturen på sig selv. Oplev alt fra højt solskin, gråvejr og blæst til de lune og vindstille dage. Her på Skagen Strand får du tid og rum til at mærke naturens ro, årstidernes skiftende farver og dufte. Her er du langt væk fra hverdagens stress, men alligevel tæt på de gode oplevelser.  

Med en ferie på Skagen Strand er der tid til også at opleve Skagen. Du kommer nemt derhen med tog. Stationen ligger kun få hundrede meter fra vores hoveddør og turen til Skagen centrum tager 12 minutter. Her kan du lade dig betage af stemningen, de mange caféer, butikker og de røde pakhuse i havnen, hvor du finder nogle af de bedste restauranter.

BOOK NU OG SPAR 20%

På Skagen Strand har du et rigtig godt udgangspunkt for både naturoplevelser og seværdigheder. Fra din feriebolig er der kun ca. 800 meter til den børnvenlige Hulsig Strand. Her er masser af plads enten du vil nyde solen en varm sommerdag eller en picnic i ly af klitterne. Du har desuden nem adgang til vandrestier og cykelruter og her er kun få kilometer til den berømte sandmile Råbjerg Mile og Den tilsandede Kirke. Om du er til kunst og kultur, natur eller sjov for børnene byder omrpådet på mange oplevelser. Lad dig inspirere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222