Efterårsferie

Efterårsferie på Skagen Strand

- med Børnenes Rekorddag

Her på Skagen Strand er alt lagt til rette for en skøn efterårsferie. I bor i eget feriehus i trygge omgivelser, midt i naturens smukke efterårsfarver.

Her har I et godt udgangspunkt for de mange gode oplevelser i vores område, som I kan vælge mellem i efterårsferien. Ikke mindst vores egen BØRNENES REKORDDAG, som nok bliver efterårets sjoveste oplevelse.

Tilbud i efterårsferien:

Med ankomst fra den 13. oktober til den 19. oktober kan du booke 4 nætter og betale kun for 3. Du får med andre ord den sidste nat GRATIS

Book tilbuddet her

Alt dette får du under dit ophold i efterårsferien:

Gratis faciliteter

Det bliver bestemt ikke kedelig i efterårsferien. Tag for eksempel en tur i badeland, prøv vandrutsjebanen, spil badminton, bordtennis eller minigolf. Lad børnene køre en tur i mooncars eller teste svævebanen. I får gratis adgang til alle vores faciliteter.

De mindste børn vil desuden elske vores kæmpe hoppepude og legepladser - specielt det store legeskib. 

Masser af gratis faciliteter 

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se mere her

Indendørs badeland

Se mere om vores hyggelige badeland

Se her

Sådan bor og spiser I på Skagen Strand

I bor i lækkert og fuldt udstyret feriehus til 5 eller 6+1 personer – alle med gratis WiFi og sydvendt privat terrasse.

Hver morgen bager vi rundstykker og brød, og når du bestiller din morgenmad senest kl. 06.00 vil det stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00 den samme dag.  

Aftensmaden kan I nyde i Skagen Strand Café og Restaurant. Her tilbydes Dagens Ret til kun 109 kr. hver aften. Der er også særlige børneretter og et stort udvalg af smørrebrød. Også som Take Away, hvis I vil nyde måltidet i jeres eget feriehus. Se menu her

I kan også vælge selv at lave maden i jeres eget køkken, der er fuldt udstyret. 

Se ledige feriehuse

Ferieboliger på Skagen Strand

Se mere her

Friskbagt brød og morgenmenu 

Læs mere

Børnenes Rekorddag - oplevelser i uge 42

Foruden alt det man kan opleve i vores område, bliver der som altid i uge 42 Halloween (u)hygge her på feriecenteret. Desuden kan børnene deltage i Børnenes Rekorddag i efterårsferien. Det bliver efterårsferiens sjoveste begivenhed! 

Børnenes Rekorddag

Efterårets sjoveste begivenhed!

Se mere her

Oplevelser i området

Inspration til oplevelser for små og store

Se mere her

 

Når I er på ferie på Skagen Strand vil vi bestemt anbefale en tur ind til charmerende Skagen. Det er nemt at tage toget da det stopper få hundrede meter fra vores hoveddør. 12 minutter senere er I midt i Skagen by. Her kan I nyde en god frokost, tage en tur ud til Grenen, gå langs havnen, besøge Skagen Museum eller shoppe.

Oplevelserne er mange: Tag en udflugt til Råbjerg Mile og leg, at I er i Sahara. Snup fiskestagen med og prøv fiskelykken. Kom tær på dyrene hos Farm Fun i Aalbæk eller oplev de enorme fugle hos Ørnereservatet. 

Ønsker I at besøge nogle af de mange attraktionerne i vores område, kan I med fordel købe entré hos os. Så får I rabat og slipper tit at stå i kø.

 BOOK 4 NÆTTER BETAL FOR 3

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk