Efterårsferie

Efterårsferie på Skagen Strand

Her på Skagen Strand er alt lagt til rette for en skøn efterårsferie. I bor i eget feriehus i trygge omgivelser, midt i naturens smukke efterårsfarver.

Her har I et godt udgangspunkt for de mange gode oplevelser i vores område, som I kan vælge mellem i efterårsferien i uge 42.

Se ledige ferieboliger

Alt dette inkluderer et ophold i efterårsferien:

Se ledige ferieboliger

Gratis faciliteter

Det bliver bestemt ikke kedelig i efterårsferien. Tag for eksempel en tur i badeland, prøv vandrutsjebanen, spil badminton, bordtennis eller minigolf. Lad børnene køre en tur i mooncars eller teste svævebanen. I får gratis adgang til alle vores faciliteter.

De mindste børn vil desuden elske vores kæmpe hoppepude og legepladser - specielt det store legeskib. 

Masser af gratis faciliteter 


Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se mere her

Indendørs badeland


Se mere om vores hyggelige badeland

Se her

Sådan bor og spiser I på Skagen Strand

I bor i lækkert og fuldt udstyret feriehus til 5 eller 6+1 personer – alle med gratis WiFi og sydvendt privat terrasse.

Hver morgen bager vi rundstykker og brød, og når du bestiller din morgenmad senest kl. 06.00 vil det stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00 den samme dag.  Du kan bestille en færdig morgenmenu – eller selv sammensætte din bestilling. Se mere her

Aftensmaden kan I nyde i Restaurant Skagen Strand. Eller I kan lave maden selv i jeres eget køkken, som er fuldt udstyret. Ønsker du at slappe af, og nyde god mad i feriehuset, men ikke gider stå foran gryderne? Jamen så bestil Take Away i restauranten. 

Ferieboliger på Skagen Strand


Se mere her

Friskbagt brød og morgenmenu 


Læs mere

Oplevelser i uge 42

Foruden de aktiviteter vi planlægger i uge 42, er her masser at opleve i området.

Når I er på ferie på Skagen Strand vil vi bestemt anbefale en tur ind til charmerende Skagen. Det er nemt at tage toget da det stopper få hundrede meter fra vores hoveddør. 12 minutter senere er I midt i Skagen by. Her kan I nyde en god frokost, tage en tur ud til Grenen, gå langs havnen, besøge Skagen Museum eller shoppe.

Oplevelserne er mange: Tag en udflugt til Råbjerg Mile og leg, at I er i Sahara. Snup fiskestagen med og prøv fiskelykken. Kom tær på dyrene hos Farm Fun i Aalbæk eller oplev de enorme fugle hos Ørnereservatet. 

Ønsker I at besøge nogle af de mange attraktionerne i vores område, kan I med fordel købe entré hos os. Så får I rabat og slipper tit at stå i kø.

Inspration til oplevelser for små og store


Se mere her

Få rabat på billetter til attraktioner


Se fordele

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk