Handicapvenligt feriecenter

Handicapvenligt feriecenter der kan imødekomme de fleste behov

Et handicap skal ikke være til hindre dig i at kunne nyde skønne feriedage her på Skagen Strand. På vores handicapvenlige feriecenter bor du nemlig midt i den smukke nordjyske natur. Her kan du nyde roen og freden, hvis du ønsker det, og der er ikke langt hverken til Skagen by eller andre oplevelser i området.

Vi er et handicapvenligt feriecenter, hvor både vores feriehuse og hovedbygning er handicapvenlige. Det betyder, at der ikke er dørtrin i husenes stueetage og, at dørene er brede nok til kørestol.  Der er også direkte adgang for kørestol til den sydvendte terrasse. Hovedbygningen i vores feriecenter har nem adgang for kørestol både til receptionsområdet og til restauranten. Og her er selvfølgelig handicaptoiletter.

Handicapvenligt for dig med ekstra behov
Vores mål er, at dit ophold her på vores handicapvenlige feriecenter skal blive bedst mulig. Vi vil derfor gøre hvad vi kan for at lægge forholdene tilrette ud fra dit handicap. Har du særlige behov er det derfor vigtig, at du kontakter os allerede ved booking. Dermed kan vi så tidligt som muligt, afklare dine behov.  Det kan være alt fra de mindre løsninger, som f.eks. at montere handicapvenligt toiletsæde i feriehuset og stille en stol ind i brusekabinen, til de større behov. Vi har nemlig mulighed for flere løsninger her på vores handicapvenlige feriecenter. Vi kan blandt andet placere en hospitalsseng i soveværelset i feriehusets stueetage. Har du behov for denne type ekstra udstyr, bedes du kontakte hjælpemiddelcentralen via din kommune. De kan stille udstyr til rådighed – og vi sørger selvfølgelig for at få det hele på plads her på vores handicapvenlige feriecenter. 

Kontakt os og vi hjælper dig
Kontakt os, som det første, på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk og forhør dig, om hvilke muligheder vi har.
Du kan også skrive kommentarer i bemærkningsfeltet i online-bookingen, så vil vi ringe til dig for at afklare eventuelle behov.

Vi gør opmærksom på, at der er grusbelagte gangveje på området.

Vi er en del af www.godadgang.dk

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk