Overnatning med hund

Overnatning med hund

Vi ved at din hund er en vigtig del af familien og derfor kan du booke overnatning med hund her hos os. 

Tag din hund med på feriecenter

At bo på hotel eller i feriehus med hund kan byde på mange udfordringer, men hos os er rammerne perfekte. Dit feriehus ligger midt i den skønneste natur og det er derfor både nemt og skønt at gå tur med din firbenede ven. Er I morgenfriske, bør I gå en tur langs stranden og nyde den smukke solopgang. Eller tag en skøn aftentur med din hund og nyd havet og roen. Så er det meget bedre at bo i feriehus end på hotel med din hund.

Se ledige feriehuse

Overnatning med hund på Skagen Strand feriecenter

Vores ferieboliger er rummelige og lyse, og her er god plads også til din hund. Derfor kan du trygt booke overnatning med hund hos os. Udover den smukke og tilgængelige natur og strand, er den private terrasse perfekt til en afslappende eftermiddag, og din hund vil elske at være sammen med sin familie det meste af tiden.

Det eneste du skal huske, er selvfølgelig altid at føre din hund i snor og bruge høm-høm poser. Går du tom eller har du glemt at tage hundeposer med, kan du få udleveret i receptionen. Desuden henstiller vi til ikke at efterlade hunden alene i feriehuset. 

Hunden må ikke tages med ind i hovedbygningen, dvs. receptionsområde, minibutik, badeland og restaurant.

Miniferie med hund

Vi glæder os til at se jer til nogle skønne dage her på Skagen Strand feriecenter. Så book en miniferie med din hund - eller et længere ophold, hvis I har anledning til det. 

Rengøring og ekstra betaling

Af hensyn til de næste gæster i feriehuset, skal der gøres ekstra godt rent efter besøg med hund. Det koster derfor lidt ekstra for rengøring når du har din hund med.

Ekstra rengøring koster 250 kr. pr. hund pr. ophold uanset om det er et weekendophold eller et længere ophold. Bemærk venligst, at du maks. kan have 2 hunde i huset, og at hunde ikke må komme ind i øvrige feriehuse under opholdet.

Når du booker et ophold online skal du blot markere for, at du har hund med. Eller du oplyser det når du booker pr. telefon. Hvis du glemmer at oplyse, at du har hund med, kan du altid give besked i receptionen ved check-in.

Hvis vi ikke senest ved check ud får besked om at du har hund med, vil der udover den ekstra omkostning for rengøring, komme et ekstra gebyr på 500 kr. og vi eftersender regningen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk