Sommerens oplevelser for voksne

Sommer er hygge, oplevelser og god tid

Hele sommeren er der hyggelige aktiviter i vores område, uanset om du er til musik, natur eller kultur. Her har vi samlet lidt af det hele.

Skagen Festival 2023

Danmarks ældste musikfestival, Skagen Festival finder sted fra i begyndelen af juli hvert år. Her kommer tusindvis af turister til Skagen for at nyde musik fra både ind- og udland, fra de helt store navne til de mindre kendte musikere. Festivalen forvandler byen til et sandt mekka med feststemte mennesker, musik i gaderne, på beværtningerne og med koncerter rundt om i byen. En skøn oplevelse du ikke vil gå glip af. Se mere her

Musik under trappen

Fra fredag i uge 29 til fredag i uge 30 byder Musik under Trappen i Hirtshals på masser af fede bands. Her får du fri entré til gode musikoplevelser over 8 festlige dage. Koncerterne er en blanding af mere eller mindre kendte artister for at give plads til nye musikere og bands og du vil kunne opleve ca. 30 forskellige bands.

Aftensang ved Vippefyret i Skagen

Kom med til stemningsfyldt fælles aftensang ved Vippefyret i Skagen de følgende onsdage kl. 21.00:
Den 21. juni, d. 5. juli, d. 26. juli og d. 9. August

Der er gratis entre og der deles sangblade ud på pladsen umiddelbart inden start.
I tilfælde af regn aflyses arrangementet.

Beerwalk

Oplev Frederikshavn på en Beerwalk. Du tager toget fra Hulsig Station, som ligger lige udenfor vores hoveddør. Så skal du ikke tænke på at have chauffør med. For 99 kr. får du et glas og kan prøvesmage udvalgte øl på flere værtshuse i byen. Du kan læse mere og købe din billet her

Og meget mere

I kan tage med på forskellige guidede ture til fods i Skagen og Gl. Skagen, overvære causerier i det fri ved Drachmanns Hus eller komme med på en introduktion til Anchers Hus.

Måske er I mere til kajakpadling, ravjagt eller en romantisk aften på Solnedsgangspladsen i Gamle Skagen.

Fyld sommeren med minderige oplevelser. 

Se flere oplevelser her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk