Ferieboliger

Overnatning i Skagen

Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder billig overnatning i Skagen - midt i den imponerende nordjyske natur.  Vi ligger kun 12 kilometer syd for Skagen by og tæt på strand, med både Vesterhavet og Kattegat mod øst. Der er blot 100 meter til nærmeste togstation, hvorfra du nemt og hurtigt kommer direkte ind til Skagen by.

Feriebolig på Skagen Strand

Vores lækre lyse ferieboliger er på 72 kvadratmeter og har plads til 5 eller 6+1 personer. Her kan hele familien eller flere venner bo samlet. I stedet for et lille hotelværelse, får I en komfortabel overnatning i Skagen med adgang til eget og fuldt udstyret køkken og privat sydvendt terrasse, hvor der er mulighed for at dase, læse en bog eller slappe af i solen. Det giver nærvær og mulighed til samvær på en helt anden måde end en traditionel hotel overnatning.

Se feriehuse til 5 personer

Se feriehuse til  maks. 7 personer

I kan booke overnatning i Skagen på Skagen Strand Hotel og Feriecenter med valgfri ankomstdag. Og I kan blive så længe I ønsker. Hos os er følgende altid inkluderet i en standard overnatning:

Bestil billig overnatning i Skagen og bo i rolige omgivelser kun 12 km fra Skagen by og tæt på de gode oplevelser. Med hotel overnatning hos os, kan I frit benytte alle vores faciliteter – helt gratis. Vi har masser af aktiviteter for både voksne, de mindste og de lidt større børn.

Se vores faciliteter

Med overnatning i Skagen finder du oplevelser til alle aldre. Tag på cykelture, ridning, tennis eller mountainbike. Oplev Skagens forskellige museer og gallerier. Gå i fodsporene på soldaterne fra anden verdenskrig. Eller smag fisk og skaldyr på de lokale restauranter.

Skagen er kendt for sin hyggelige feriestemning og det særlige lys, som har fået kunstmalere til at flokkes til området. Vi har gode tilbud hele året, så lad dig inspirere til dit næste ferieophold. Bestil overnatning i Skagen her 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk