i Feriebolig Skagen | Lej din Skagen feriebolig her
Ferieboliger

Feriebolig i Skagen

Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder rimelige og skønne feriehuse tæt ved Skagen. Ferieboligerne ligger midt i den imponerende nordjyske natur med kun 800 meter fra den lækre og børnevenlige Hulsig strand.

Se ledige feriehuse

Skagen Strand feriecenter Skagen Strand feriecenter badeland Skagen Strand restaurants terrasse Skagen Strand feriecenter legeskib Skagen Strand ferieboliger til leje


Feriebolig på Skagen Strand

På Skagen Strand bor du i flotte hvidkalkede ferieboliger, inspireret af Skagens kendte arkitektur. De lyse og komfortable ferieboliger er på 72 kvadratmeter og har plads til 5 eller 6+1 personer. Et sommerhus i Skagen giver de bedste betingelser for nærvær og samvær i ferien, og på Skagen Strand kan hele familien eller flere venner bo samlet. Husene er fuldt udstyrede og har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. Læs mere om feriebolig til 5 personer og feriebolig for 7 personer

Skagen Strands mange faciliteter

Her på Skagen Strand får du ikke kun en feriebolig. Du får også gratis adgang til mange faciliteter, hvad enten i er til sport eller afslapning eller en kombination.
Vi byder på faciliteter som:

Har i børn med, vil de elske vores store legeskib og hoppepude. Er børnene lidt større har vi også spændende aktiviteter for dem

Her er masser af plads og højt til himlen og naturen indbyder til løbe-, vandre- og cykelture. Vi kommer gerne med tips til ruter. I sæsonen kan i leje cykler, hvis ikke i har jeres egne med.

I kan bestille friskbagt brød eller en færdig morgenmenu, som står klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Så kan i nyde morgenmaden på jeres private terrasse inden dagen går i gang. Aftensmaden kan i spise i vores dejlige restaurant, som også har en stor udendørs terrasse. Eller i kan vælge at bestille Take Away, hvis ikke i selv ønsker at lave mad. Se restaurantens åbningstider her

Se ledige feriehuse

Nemt at komme hertil

Det er meget nemt at komme hertil, enten i kommer med bil eller tog. Vi tilbyder gratis parkering og opladning af elbil. Togstationen er blot hundrede meter fra vores hoveddør og det tager kun 10 minutter med tog ind til Skagen centrum. Det er dejlig nemt og så behøver i ikke tænke på parkering i Skagen. I kan også tage jeres cykler med på toget, hvis i ønsker det.

Flere fordele som gæst

Når du bor i feriebolig hos os, kan du købe entrébilletter til forskellige attraktioner til særlig pris. Udover at du får rabat, undgår du også tit de lange køer foran billetlugerne. Du køber billetter ved at henvende dig i receptionen.

Oplevelser i området

Vores område byder på mange forskellige oplevelser uanset hvornår i kommer på besøg. Skagen er blandt andet kendt for sin hyggelige feriestemning og det særlige lys, som har fået kunstmalere til at flokkes til området. Vi har gode tilbud hele året, så lad dig inspirere til dit næste ferieophold.

Er i til naturoplevelser, bør i ikke snyde jer selv for et besøg i Råbjerg Mile. Det er Danmarks største vandreklit og en helt særlig oplevelse. Desuden er Den Tilsandede Kirke, klitplantagerne og selvfølgelig Grenen absolut et besøg værd. Du kan læse mere her.

Selv om du ikke er ornitolog, kan et besøg i Det grå Fyr være en spændende oplevelse. Skagen er nemlig et enestående sted for observation af trækfugle fra hele verden, og i fugleoplevelsescenter Skagen Grå Fyr kan du tage på en virtuel oplevelsesrejse og opleve de mange spændende trækfugle. Derudover kan du nyde udsigten fra Danmarks næsthøjeste fyrtårn 46 meter oppe.

Skagen jo kendt for Skagensmalerne og godt kunsthåndværk. Her finder du glaspustere, smykkedesignere, gallerier og kunstmuseer. Besøg f.eks. Skagen Museum eller Grenen Kunstmuseum – der hvor de to have mødes. 

Har i børn med kan vi varmt anbefale Farm Fun i Aalbæk, Ørnereservatet, Oceanariet i Hirtshals eller Fårup Sommerland.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk