Konference Skagen

Møde, seminar eller konference på Skagen Strand

Hold dit næste møde, seminar eller konference på toppen af Danmark - her på konference hotel og feriecenter Skagen Strand. Vi byder på alt det, der gør en konference i Skagen til en succes. Skagen Strand har en perfekt beliggenhed som kursus og konferencested - midt i den smukkeste natur med stranden som nærmeste nabo og tæt ved Skagen by.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Konference på Skagen Strand feriecenter

Vi har 2 lyse konferencelokaler, med plads til 50 og 100 personer og disse kan slåes sammen ved behov. De er begge udstyret med moderne AV-udstyr, og skulle det være noget I har glemt eller mangler, vil vi gøre vores yderste for at din konference i Skagen løber problemfrit. Der udover har vi en hal til 300 personer, som kan benyttes til de større events.

Konference på Skagen Strand feriecenter

Teambuilding og aktiviteter
Beliggenheden indbyder til aktivitet. Derfor tilbyder vi forskellige events i samarbejde med Skagen Oplevelser & Udvikling for at fremme samarbejde, god kommunikation og tillid. Hvis der ikke er behov for det store set-up, er vores faciliteter på stedet perfekt for et afbræk med mulighed for at røre sig undervejs i konferencen eller kursuset.
Vi tilbyder færdige teambuilding-pakker, men du kan også sætte de forskellige øvelser sammen efter eget ønske. På den måde bliver din konference i Skagen lige som du ønsker.

Overnatning
Skagen Strand hotel og feriecenter byder på nærvær og socialt fællesskab. Også med tanke på hvordan I bor. Når man holder konference i Skagen her på Skagen Strand kommer man hinanden ved. I bor i lyse, hyggelige og fuldt udstyrede ferielejligheder på 72 kvm. over 2 plan. I husene kan der bo op til maks. 5 eller 7 personer. I de fredelige omgivelser er konferencens deltagere garanteret en god nat søvn inden en ny dag med udfordringer og læring går i gang.

Forplejning
Udover en god nats søvn, er lækker og veltillavet mad en god bund, for at yde det bedste til mødet eller konferencen. Og hvis I ønsker en festaften, er vores restaurant også perfekt til det. Vores restaurant er både stor og intim på samme tid og vi har en dejlig stor terrasse, som kan bruges hvis vejret tillader det. Vores køkken er fleksibelt, og køkkenchefen kan honorere ethvert ønske til forplejning under din konference i Skagen.

Vi har mange faciliteter, som alle er gratis at benytte:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 9848 7222

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk