Private grupper

Private gruppeophold på Skagen Strand

Søger du efter et egnet sted til et gruppeophold?  Med familie, et hold venner, en klub eller en forening? Her på Skagen Strand tilbyder vi overnatning i komfortable feriehuse. Her kan I bo sammen i huse til 5 eller 6+1 personer, og alle husene er fuldt udstyrede. Desuden har I gratis adgang til mange faciliteter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

 

Oplevelser i området

Her på Skagen Strand bor I midt i den smukke nordjyske natur med havet som nærmeste nabo. Her har I det ideelle udgangspunkt for oplevelser i området. Lige uden for døren findes skønne vandrestier og cykelruter, hvor I kommer forbi kendte attraktioner og seværdigheder. Som gæst hos os får I rabat på billetter til flere attraktioner, så husk at spørge i receptionen.

Er I til kultur og shopping, er det nemt at komme ind til Skagen med tog. Det tager kun 10 minutter, og togstationen ligger et par minutters gang fra vores hoveddør. Det er dejlig nemt, og I behøver ikke tænke på parkering. I kan også tage cykler med på toget, hvis I ønsker det.

Og så er her kun 800 meter til den pragtfulde Hulsig strand.

Ønsker du ideer eller inspiration til fælles oplevelser for din gruppe?  Spørg os. Vi kender området og giver gerne tips og råd. Måske frister det med turridning på islandske heste, malekursus eller spændende teambuilding.

Faciliteter på Skagen Strand

Her på Skagen Strand har vi mange faciliteter både til sport, leg og afslapning, og I har gratis adgang til dem alle. Her er masser af muligheder for sjove aktiviteter for hele gruppen, men også rigelige muligheder for individuelle fornøjelser. I kan for eksempel arrangere en tennis- eller badmintonturnering. Eller måske minigolf eller petanque. Der er også mulighed for at træne i vores fitness-center efterfulgt af en time eller to i det hyggelige badeland og saunaen. Er der børn med i gruppen, kommer de helt sikkert ikke til at kede sig. Vi har legepladser, svævebane, hoppepude med mere.

I har gratis adgang til alle faciliteter:

Derudover har I mulighed for:

Forplejning

Mad og drikke er en vigtig del af opholdet. Alle vores feriehuse har fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for selv at lave mad. Vi har også en dejlig restaurant med stor udendørs terrasse. Ønsker I en festaften eller en mindre formel fælles middag, tager de professionelt hånd om jeres ønsker.

Hver dag kan I bestille lækkert friskbagt morgenbrød og lidt til den søde tand, som vil stå klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. I kan også vælge at bestille en færdig morgenmenu. Så kan I nyde morgenmaden i jeres eget feriehus, inden dagen går i gang. Afhængigt af gruppens størrelse er der også mulighed for at bestille morgenmadsbuffet.

Vi har en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer med hovedvægt på økologi. Her kan i blandt andet købe sodavand, øl, vin og slik.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud til netop din gruppe

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk