Teambuilding

Teambuilding på Skagen Strand

I samarbejde med Skagen Oplevelser & Udvikling kan vi tilbyde øvelser med elementer, som vi kan relatere til i hverdagen. Gennem sjove, spændende og udfordrende øvelser skabes større forståelse for hvordan daglige arbejdsopgaver løses på bedste vis ved holdindsats. Kæden er som kendt aldrig stærkere end det svageste led og derfor er samarbejde en kæmpe styrke både i øvelserne men også ude i den virkelige verden.

Kontakt os på reception@skagenstrand.dk eller ring til os på telefon 9848 7222

Alle øvelser er tilrettelagt sådan, at alle deltagere kan få en succesoplevelse - uanset alder og fysik. Øvelserne er af forskellig karakter og der kan for eksempel tilbydes ATV-kørsel, Sumobrydning, Thrustfall, Firewalk, Madlavning i det fri, Natløb eller Orienteringsløb. 

For at få et godt udbytte af øvelserne, skal der minimum være 10 deltagere. Der kan være enkelte øvelser, hvor der kræves flere deltagere (for eksempel Firewalk med minimum 15 deltagere)

Alle øvelser foregår her på Skagen Strands udearealer eller i umiddelbar nærhed.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i forbindelse med jeres ophold her på Skagen Strand. Skriv til os på mail reception@skagenstrand.dk eller ring til os på telefon 9848 7222