Menukort

A la carte - Restaurant Skagen Strand

Vi opfordrer til, at du bestiller bord på forhånd.

Forretter

Hvidløgsbrød
Med lille marineret salat DKK 59,-

Bruschetta
Ristede hvidløgsbrød toppet med tomat og basilikumpesto. Med lille marineret salat DKK  79,-

Fiskesuppe (Køkkenchefen anbefaler)
Skagen Strands cremede fiskesuppe med hvidvin, fennikel, urter og fløde,serveres med blåmuslinger. Hertil hjemmebagt brød DKK 129,-

Moules marinieres
Blåmuslinger dampet med hvidvin, citron, persille, hvidløg og fløde. Hertil hjemmebagt brød DKK 119,-

Koldrøget laks
Med spæde salater og urter, hertil tartarsauce og hjemmebagt brød DKK 129,-
Med håndpillede rejer DKK 179,-

Mixed Salat
Med balsamico DKK  45,-

Hjemmebagt brød og smør (pr. person) DKK  29,-

Hovedretter

Køkkenchefen anbefaler:
Vores steaks kommer fra Argentinsk Angus og Herefordkvæg, er kornfodret for den bedste kvalitet, mørhed og smagsoplevelse.

Hvidløgs Steak
250 gr. serveret med sommergrønt, aioli, kryddersmør og rutstikke fritter DKK 299,-        
Lækker marineret salat DKK 39,-                                                

Bearnaise Steak
Serveret med sommergrønt, cremet bearnaise, kryddersmør og rustikke fritter. DKK 299,-
Lækker marineret salat DKK 39,-                                                   

Hertil anbefaler vi følgende vine:
Le-fagé cuvée prestige, Begerace DKK 399,-
Hasienda Monasterio, fra Ribero del duero Spanien DKK 749,-
-------------------------------------                       

Klassisk burger
200 gr. bøf med bacon og cheddar, anrettet i brioche bolle med mayo, hertil salat og grønt, serveres med grove pommes frites og aioli. DKK 179,-

Mega burger
400 gr. bøf med double bacon og cheddar. DKK 229,-

Cæsar-salad
Salat vendt i cæsar-dressing, med parmesan, bacon og croutons. Hertil kylling i pankorasp. DKK 169,-

Hovedretter fisk og skaldyr

Køkkenchefen anbefaler: Skagen Strands populære fiskesuppe
Med hvidvin, fennikel, urter og fløde. Serveres med hvid fisk og skaldyr fra auktion. Hertil hjemmebagt brød. DKK  219,-       

Hertil anbefaler vi følgende vin:
Le fagé Sauvignon blanc – frankrig DKK 299,-
-------------------------------------------------

Blåmuslinger
Tilberedt med hvidvin og fløde, hvidløg, basilikum, og citron, serveres i egen suppe, hertil grove fritter og aioli. DKK 219,-

Hertil anbefaler vi følgende vin:
La Galope Sauvignon Blanc, Gascogne i Frankrig. DKK 329,-          
------------------------------------------------

Skagenskud
Stort aften stjerneskud med min. 250 gr. Fiskefileter fra dagens auktion, store håndpillede rejer, anrettet på salater, asparges, skaldyrsdressing, citron og kaviar, hertil hjemmebagt brød. DKK 239,-

Hertil anbefaler vi følgende vin:
Riesling F.E. Trimbach fra Alsace DKK  429,-
       

Desserter

Sundae ice cream
Ingen dikkedarer bare vaniljeis med chokoladesauce. DKK  79,-

Pandekager
2 stk. hjemmelavede pandekager serveres med vaniljeis, jordbærsyltetøj og chokoladesauce. DKK  99,-            

Fransk Chokoladefoundant
Lun blødende chokoladekage serveres med vaniljeis og frisk frugt DKK 99,-   

Pavlova
Frisk frugt og bær i sprød marengs med letpisket fløde. DKK  99,- 

Børnemenu (t.o.m. 11 år)

Fiskefilet
Med fritter, agurk, serveres med citron, ketchup, remoulade DKK 89,-

Kan fås som voksenportion DKK 169,-

Chicken Tenders (hjemmelavede nuggets).
Med pommes frites, agurk og ketchup DKK  89,-

Kan fås som voksenportion DKK 159,-

Blåmuslinger med fritter DKK 109,-

Børnesteak serveres med fritter, bearnaise creme og grønt DKK 149,-

Børneis
Vaniljeis med chokoladesauce DKK 39,-

Pandekage
Hjemmelavet pandekage med vaniljeis, jordbærsyltetøj  og chokoladesauce DKK  59,-

Take away

Vil du gerne have maden med ned i huset? Se vores take away menu

Bordbestilling
Vi anbefaler bordbestilling på telefon +45 4028 6095.
Se evt. vores afbestillingsregler her 

Med forbehold for ændringer