Skagen Festival

Skagen Festival 

Den 4.-7. juli 2024

Som altid bliver det helt sikkert et brag af en fest. Den enorme musikglæde både fra publikum og musikere, og den fantastiske stemning i hele byen er ganske unik.

Vær med i konkurrencen om 2 billetter til valgfri koncert under festivalen

Når du booker dit feriehus på Skagen Strand i perioden d. 4.-7. juli 2024 inden den 31. maj er du automatisk med i konkurrencen. 2 heldige vindere får 2 billetter hver til valgfri koncert under Festivalen. Vi kontakter vinderne direkte umiddelbart efter trækning.

Se ledige feriehuse

Danmarks eldste musikfestival blev første gang arrangeret 1971 og er i dag en anerkendt international musikfestival. De mange koncerter finder sted i forskellige lokaler rundt om i byen, samt i telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg. Der er også musik i gaderne og på beværtninger. 

Kom med til Danmarks dejligste festival med den hyggeligste stemning i de smukkeste omgivelser. Og så skinner solen næsten altid og øllene er kolde. Vi siger som Skagen Festival siger det: " it's good to see you!". Se Skagen Festival

Skagen Festival - Feriebolig på Skagen Strand feriecenter

(Billede fra tidligere festival)

Bo komfortabelt - kun 10 minutter fra Skagen centrum

Du skal naturligvis bo godt under Skagen Festival. Det er jo skønt med god musik og feststemte mennesker men når man skal sove, er det dog skønt med ro. Hos os bor du i rolige omgivelser, et stykke væk fra larmen men alligevel tæt på begivenhederne. Du bor i hyggeligt og fuldt udstyret feriehus med egen sydvendt terrasse. Her er plads til optil 7 personer. 

Se ledige feriehuse

Vi har masser af faciliteter, som er helt gratis for vores gæster.

Hver dag kan du bestille friskbagt brød og rundstykker eller en færdig morgenmenu. Så er du garanteret en god start på dagen.

Og frister det med en tur til stranden, er der kun 800 meter til den smukke Hulsig strand.

Feriehuse på Skagen Strand

Vælg mellem 4 forskellige typer af feriehuse

Se mere her

Faciliteter

Til sport, spil og leg

Se mere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222.