Strande

Sommer, sol og sand mellem tæerne

Det er skønt at holde ferie på toppen af Danmark, og særligt med tanke på de mange strande langs kysterne. Rundt om Skagen findes 60 km brede, flotte sandstrande. Faktisk nogle af Danmarks bedste strande.

Hulsig_strand Skagen Strand feriecenter

Østkysten

Kun 800 m fra Skagen Strand Feriecenter ligger en af Danmarks dejligste strande, Hulsig strand. Med masser af fint strandsand og skønne klitter er det nemt at finde et ugeneret sted.

Her er lavvandet og bilfrit, så stranden er absolut børnevenligt med masser af plads solbadning, leg og sjov. Her kan man rigtig nyde det blide bølgebrus og det rene vand. 

I sommersæsonen lægges der plader, så stranden er nemt tilgængelig for barnevogne og handicappede.

Se ledige feriehuse 

Vestkysten

Hvis det blæser på østkysten, er der læ på vestkysten - og omvendt. Så blæser det lidt på Hulsig strand, kan I tag turen til vestkysten - nærmere Kandestederne eller Skiveren. Der er kun 6 km fra øst til vest. 

Her er naturen lidt mere barsk, vandet dybere og bølgerne større. Kandestedernes strand er bred med høje klitter. Perfekt til lange traveture, hvor man kan nyde udsigten over Vesterhavet og de åbne vidder. Her må man køre på stranden.

Bynære strande

Lige udenfor Skagen midtby ligger Sønderstranden. Blandt klitter og gyder er det nemt at finde læ.

Grenen er Danmarks nordspids, hvor Skagerrak og Kattegat mødes, og du bør ikke snyde dig selv for denne oplevelse. Her må man ikke køre bil på stranden, men har man små børn med eller er gangbesværet, kan  man nemt komme derud med ”Sandormen” . Husk, at på grund af strømforholdene er det ikke tilladt at bade på Grenens spids. 

Sandormen_Grenen_Skagen Strand feriecenter
Foto: Turisthus Nord

Nordstrand er en af de større strande i Skagen og er beliggende på nordsiden af byen. Stranden har høje klitter og er et populært sted for windsurfing og kitesurfing.

Gode baderåd 

Inden du kaster dig ud i bølgerne blå, kan det være en god idé at opfriske nogle gode Baderåd

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Ring +45 9848 72222 eller mail på reception@skagenstrand.dk